Έναρξη μαθημάτων Μουσικής Σχολής

Αγαπητοί γονείς,

   Είναι γνωστό ότι στο Εκπαιδευτήριό μας λειτουργεί Μουσική Σχολή, αμέσως μετά το μεσημεριανό σχόλασμα των παιδιών. Ακολουθώντας τις διατάξεις του Υπουργείου Πολιτισμού, τα μαθήματα της Μουσικής Σχολής ξεκινούν το Σεπτέμβρη και ολοκληρώνονται με τις εξετάσεις του Ιουνίου στο τέλος του σχολικού έτους.

  Το πρόγραμμα του απογευματινού κύκλου μουσικής απευθύνεται σε όλους τους μαθητές του εκπαιδευτηρίου, εκτός από τους μαθητές της Α΄ Δημοτικού, και περιλαμβάνει δύο φορές την εβδομάδα ατομικά μαθήματα εκμάθησης οργάνου, μία ώρα ομαδικό μάθημα θεωρίας κι άλλη μία προαιρετική ώρα για μουσικά σύνολα.

    Το σχόλασμα θα γίνεται στις 14:20 ή στις 15:30 με σχολικά λεωφορεία, ανάλογα με το καθημερινό πρόγραμμα μαθημάτων του κάθε παιδιού ή τις επιπλέον μεσημεριανές δραστηριότητες που θα επιλέξει. Σε περίπτωση που δεν εξυπηρετούν οι παραπάνω ώρες σχολάσματος μαθήματα μουσικής παραδίδονται και το απόγευμα, αμέσως μετά το τελευταίο σχόλασμα, με προσωπική σας μέριμνα για τη μετακίνηση του παιδιού.

   Θα σας παρακαλούσαμε να μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή του παιδιού σας στα μαθήματα της Μουσικής Σχολής, συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία και επιστρέφοντας το έντυπο το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου. Για το τελικό πρόγραμμα των μαθημάτων, θα ενημερωθείτε με επιστολή που θα παραλάβετε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την επόμενη μέρα.

   Τα δίδακτρα της Σχολής θα καταβάλλονται σε τρεις ισόποσες δόσεις των τριακοσίων ευρώ στην αρχή κάθε τριμήνου. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται οι ώρες διδασκαλίας του οργάνου, της θεωρίας, των μουσικών συνόλων, τα έξοδα εγγραφής και τα εξέταστρα του Ιουνίου. Σε περίπτωση διακοπής της φοίτησης, τα δίδακτρα του τρέχοντος τριμήνου δεν επιστρέφονται.

  Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Εκπαιδευτήριο «ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ»

Σημ.: Το σχόλασμα των παιδιών που συμμετέχουν στα μουσικά σύνολα θα γίνεται με σχολικό λεωφορείο τη Δευτέρα στις 16:30 για τους μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού και του Γυμνασίου, και την Τετάρτη την ίδια ώρα για τους μαθητές της Ε΄ και των μικρότερων τάξεων.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση.

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s